Met procesverbetering bespaart u tijd, geld en energie omdat u uw processen up-to-date houdt.

Elk bestaand bedrijfsproces zal mee moeten veranderen met de klantvraag en de markt. Welke stappen voegen echt waarde toe voor de klant en wil de klant daarvoor betalen? Veelal zijn de bedrijfsprocessen in het verleden op een bepaalde manier ontworpen aan de hand van de eisen op dat moment. De klant en de omgeving veranderen, waarom veranderen bedrijfsprocessen dan niet mee?

Verandermanagement & procesverbetering

Binnen het verbeteren van processen is er ook bewust aandacht nodig voor verandermanagement. Het is immers essentieel om aandacht te hebben voor de menselijke aspecten. Die bepalen namelijk het blijvende succes van verbeteringen. Om dit succes te realiseren gaan we in op thema’s als samenwerking in teams, draagvlak creëren, weerstand overwinnen, kwaliteitsborging en technieken voor de opzet van managementsystemen. Dit samen zorgt voor resultaten van een hoger niveau en een structurele verbetering in uw processen.

De specialisten van Preparedness hebben een achtergrond in Technische Bedrijfskunde en diverse Procesverbetering methodieken zoals Lean Six Sigma. 

unnamed (5)

Resultaat voor opdrachtgevers

A. Opbrengstverhoging
B. Kostenbesparing
C. Verhoging Klanttevredenheid
D. Verhoging Medewerkertevredenheid

Wij denken graag met u mee hoe wij uw processen nog verder kunnen verbeteren.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.